Hvem er vi?

Odder Frimenighed blev startet i 1996. I dag har menigheden ca. 200 medlemmer og et tilsvarende antal deltager i gudstjenester. Odder Frimenighed er en kirke som andre. Her kan medlemmerne blive døbt, konfirmeret, viet og begravet. Vi mødes hver søndag for at holde gudstjeneste.

Dette er også en stående invitation – for vores gudstjenester er helt offentlige og du er velkommen!

Gudstjenester afholder vi i Odder Pakhus på Banegårdsgade 5 og i Odder Frimenigheds aktivitetshus Café R5 på Randlevvej 5, 8300, Odder.

En del af DanskOase

Odder Frimenighed er med i netværket og medlem af DanskOase. Her igennem er vi tilsluttet DanskOases formål og grundlag.

Læs mere om DanskOase

ring til os på 86 54 36 04

eller send en mail til sekretariat@odderfrimenighed.dk

Odder Frimenighed er en kirke i Odder. Her er klassisk kristen tro sat ind i en nutidig ramme - og der er plads til alle! Vi har et fællesskab med en god bredde - og plads til dig!

Odder Frimenighed
Randlevvej 5
8300 Odder

Find os på det store Danmarkskort