Gudstjenester

Odder Frimenighed holder gudstjenester i Pakhuset på Banegårdspladsen i Odder. Se hvornår i vores kalender.

Fotograf: Jesper Rais

Vores gudstjenester er lettilgængelige og vi vil gerne have at man føler sig godt tilpas, uanset hvem man er. Gudstjenesten er for os stedet hvor hele menigheden mødes, og hvor man altid gerne skulle få noget med hjem. Og – vi tror at Gud er nærværende hver gang vi samles.

Gudstjenesten er for hele familien – i Odder Frimenighed er børn mindst lige så vigtige som de voksne, og deltager på lige fod i menighedens samlinger. Læs mere under emnet Børn.

ring til os på 86 54 36 04

eller send en mail til sekretariat@odderfrimenighed.dk

Odder Frimenighed er en kirke i Odder. Her er klassisk kristen tro sat ind i en nutidig ramme - og der er plads til alle! Vi har et fællesskab med en god bredde - og plads til dig!

Odder Frimenighed
Randlevvej 5
8300 Odder

Find os på det store Danmarkskort